Plezier voor twee!

Plezier voor twee dat is waar ik voor sta. Samenwerken op basis van wederzijds vertrouwen, veiligheid en daarom train ik op een positieve manier zonder pijn, schrik of dwang.

Comeby onderscheidt zich door op zeer creatieve en vernieuwende wijze les te geven. Uitdaging en plezier zijn voor mij de belangrijkste ingrediënten om samen met je hond bezig te zijn. Honden hebben elke dag beweging nodig. De een wat meer dan de ander, maar allemaal hebben ze naast de fysieke activiteit ook behoefte aan mentale activiteiten.
Te weinig uitdaging leidt tot verveling en ongewenst gedrag. Dit wil je toch voorkomen?

Honden vinden het juist heerlijk om met je bezig te zijn!

 Jij gunt jouw hond toch ook elke dag een uitdagende activiteit! Je krijgt een superblije hond en een veel betere binding met je hond. Op mijn youtubekanaal leg ik uit hoe ik gezonde hondensnacks maak, hoe je jouw hond Treibball kan aanleren en allerlei andere leuke spelletjes die je kan doen met je hond. Plezier voor twee, daar sta ik voor.  Ik gun jou en je hond een ontspannen relatie toe waardoor elke dag een feestje is. 

Door mijn activiteiten te delen met jou hoop ik je te inspireren zodat ook jij elke dag verliefd en trots wordt op je hond. 

Heel veel plezier en heel veel knuffelmomenten met je hond toegewenst!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *